Over ons

Wie zijn wij?

Luuk Wesseling heeft in 1995 EZN Zorgtechniek opgericht en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de elektrotechniek. Door passie, vakmanschap en de waardering van onze klanten is EZN Zorgtechniek uitgegroeid tot een professioneel installatiebedrijf.

Per 1 januari 2020 zijn zoon Harold Wesseling en Michael Peralta mede-vennoot geworden van EZN en de verwachting is dat, wanneer Luuk met pensioen gaat over een aantal jaren, zij de zaken voort zullen zetten.

De klanten van EZN zijn divers. Zo wordt al jaren gewerkt voor de firma Woonzorg in diverse woonzorginstellingen, verder wordt er onder andere gewerkt voor Stayokay, woningcorporaties en ook particulieren weten EZN te vinden.

 Reviews

“EZN Zorgtechniek heeft diverse grote en kleine werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het is een bedrijf die zijn afspraken nakomt, netjes werkt en naar praktische oplossingen zoekt.

Het is erg prettig dat je als zich problemen/ storingen voordoen binnen of buiten kantoortijden zij direct actie ondernemen.

Enkele steekwoorden: Persoonlijk, proactief, goede prijs/prestatieverhouding, kennis van zaken, goede after sales. Kortom, een top bedrijf om zaken mee te doen!”

———-

“EZN Zorgtechniek levert altijd goede en snelle service. Echte vakmannen die ook oog hebben voor de wensen en vragen van onze doelgroep (senioren). De samenwerking en communicatie is zeer prettig en zorgt ervoor dat ook onze bewoners tevreden zijn”

———-

“Laatst heeft EZN-Zorgtechniek in ons complex (28 appartementen voor senioren met een WIBO-indicatie) een nieuw intercomsysteem aangelegd. Dit tot volle tevredenheid van alle bewoners.
Alles is met vakmanschap aangelegd en precies binnen het afgesproken tijdvak.
Ook de nazorg/controle hiervan wordt door ons als zeer positief ervaren”

———–